Loader

Demo Arhiva

  • Tag-uri

  • Categorie

Semnalizator SALONUL 6

Indicatorul unui salon din fostul Cămin-Spital Sighetu Marmației, realizat rudimentar dintr-o bucată de carton tăiată dintr-o cutie de șervețele primită de la „ajutoarele” din străinătate, plasat deasupra ușii de la intrare.

Read More »

Semnalizator SECȚIA I A

Fiecare secție din fostul Cămin-Spital Sighetu Marmației era marcată printr-un mic semnalizator, montat deasupra ușilor de intrare. Acestea erau organizate în funcție de vârsta copiilor și denumite printr-o cifră romană indicând etajul (de la I la III) și o literă (A și B). La fiecare

Read More »

Lacăt închis

Lacăt metalic ce încuia un mic spațiu de depozitare, aflat la ultimul etaj din clădirea fostului Cămin-Spital Sighetu Marmației.

Read More »

Halat cu mânecă lungă

Halat alb ce a aparținut personalul medical sau de îngrijire de la fostul Cămin-Spital Sighetu Marmației. A fost primit de la „ajutoarele” din străinătate, împreună cu alte obiecte de strictă necesitate pentru funcționarea instituției. Este uzat și prezintă urme de purtare intensă. 

Read More »

Halat albastru

Halat lung, cu mânecă scurtă, destinat personalului medical sau de îngrijire de la fostul Cămin-Spital Sighetu Marmației. A fost primit de la „ajutoarele” din străinătate, împreună cu alte obiecte de strictă necesitate pentru funcționarea instituției. Este un model de halat închis în partea inferioară, care

Read More »

Produs dermatologic pentru îngrijirea scalpului

Recipient (gol) cu sistem de aplicare a soluției Betnovate pentru îngrijirea scalpului, parte din inventarul cabinetului medical de la fostul Cămin-Spital Sighetu Marmației. Pe bază de betametazonă, produsul este destinat tratării iritațiilor pielii, a dermatitei sau a psoriazisului.

Read More »